ÜZLETI FOLYAMAT MONITORING  
Régi vágya a nagyvállalatok és pénzintézetek gazdasági vezetőinek, elemzőinek, hogy ne csak statikus adatokat nyerjenek ki információs rendszerükből, hanem olyan proaktív előrejelzéseket, riasztásokat is kaphassanak, amelyek az üzleti folyamatoknak kritikussá válására, problémás tartományba való érkezésére figyelmeztetnek.

A Brooklyn Credit Portfolio Monitoring rendszerünknél kifejlesztett innovatív technológiáink, illetve a speciális adat-interfészelési megoldásaink lehetővé teszik, hogy egy nagyvállalat tetszőleges információs rendszere mellett egy olyan monitoring rendszer üzemeljen, amely képes napi jelentéseket, elemzéseket és riasztásokat is küldeni a gazdasági vezetés felé.

Keretrendszerünk az, amely az üzleti folyamatok releváns adatait, különböző szempontok szerint összesíti, eltárolja és elemzi. Adaptív algoritmusaink elemeznek, majd könnyen áttekinthető táblázatokban és grafikonokon jelenítik meg a kritikus gazdasági folyamatok adatait, és a szignifikáns, negatív irányú elmozdulások esetén, már a korai időszakban figyelmeztetik a vezetőt, hogy az üzleti folyamatokban milyen jellegű elmozdulások történnek.
Rendszerünk egy API-t is biztosít az elemzők felé, amelynek segítségével olyan adatokat képes kinyerni rendszerünkből, amelyek saját elemzéseik elvégzését teszi lehetővé, ahhoz szolgáltatnak adatsorokat.